Робота з базами даних в Microsoft Azure і нові курси | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Робота з базами даних в Microsoft Azure і нові курси

Червень 01, 2021 azure дані
Microsoft azure data

За останніми тенденціями чітко помітно, що компанії масово прагнуть перейти у хмару. Цю тенденцію також активно підтримує та просуває сама компанія Microsoft. Адже однією з головних цілей компанії на сьогодні є перенести всіх користувачів у хмару. Для цього вони розробили хмарну платформу Microsoft Azure. І щоб міграція локальної бази даних в хмарну середу була плавною та без зайвих помилок, Microsoft розробила нові авторизовані курси, які допоможуть з цією та іншими завданнями роботи з даними в Azure.

Що таке Microsoft Azure?

Microsoft Azure – це хмарна платформа, яка охоплює понад 200 сервісів і в основному націлена на роботу з розробкою, контролем додатків, управлінням і безпечним зберіганням даних. Все більше компаній, особливо у сферах виробництва, охорони здоров'я, фінансів та роздрібної торгівлі цікавляться цією хмарною платформою. Адже серед переваг Microsoft Azure:

  • надійний захист даних;
  • можливість ефективно працювати в хмарі;
  • можливість масштабування ресурсів;
  • використання останніх технологій.

Нові курси Microsoft з баз даних в Azure

Курс DP-900T00 «Основи даних Microsoft Azure»

  • Про що курс?

    DP-900T00 націлений на освоєння головних концепцій роботи з хмарними базами даних і основ їх управління. Серед сервісів будуть розглядатися Power BI, Azure Databricks, Azure Synapse Analytics, Azure HDInsight.

  • Кому він може знадобитися?

    Вам буде цікавий курс DP-900T00, якщо ви інженер або адміністратор, який працює з аналізом і обробкою корпоративних даних. Крім цього, курс може зацікавити й інших фахівців, які так чи інакше пов'язані з хмарними базами даних або ж планують розширити знання в цій сфері.

  • Які є іспити після проходження курсу?

    Microsoft нещодавно ввів іспит DP-900, який підтвердить ваші знання з пройденого матеріалу й допоможе отримати сертифікацію Microsoft Azure Data Fundamentals. Щоб скласти іспит, ви повинні показати свої ґрунтовні знання в концепціях баз даних і як ви їх застосовуєте на практиці на платформі Microsoft Azure.

Курс DP-203T00 «Проектування даних в Microsoft Azure»

  • Про що курс?

    DP-203T00 націлений на вивчення різних методів і шаблонів проектування корпоративної інформації, міграції та перетворення даних для створення комплексних аналітичних рішень. На курсі ви розглянете та попрацюєте з такими сервісами як Azure Data Lake, Azure Synapse Analytics, Azure Data Factory, Azure Databricks, SQL Azure Synapse, Event Hubs, Stream Analytics, Azure Synapse Pipelines, Azure Cosmos DB, Azure Stream Analytics.

  • Кому він може знадобитися?

    Вам буде цікавий курс, якщо ви архітектор, бізнес-аналітик або будь-який інший фахівець, який працює з проектуванням і аналітикою даних і хоче розширити свої знання в Microsoft Azure.

  • Які є іспити після проходження курсу?

    Після вивчення курсу Microsoft пропонує пройти іспит DP-203, на якому ви повинні показати, як ви навчилися інтегрувати, трансформувати та впорядковувати дані для створення комплексної аналітики. Успішне складання іспиту передбачає отримання сертифікації Microsoft Azure Data Engineer Associate.


Почніть вивчення Microsoft Azure разом з Навчальним центром «Мережні Технології». Якщо ви вже визначилися з курсом, зв'яжіться з нашим менеджером, і ми підберемо вам комфортний розклад, формат навчання та розповімо про приємні бонуси вивчення курсу.